pátek 31. října 2008

Blýská se na lepší časy


Moje problémy jsou zažehnány, teda ne ještě tak úplně, ale všechno už je míň depresivní. Stalo se moc věcí. Byli tu rodiče s Viktorem, což bylo moc prima, ale uvrhlo mě to na nějakou dobu v truchlení. Na povrch vyplul další problém - nedostatek spánku. Prostě nemůžu spát u sebe v pokoji, nemůžu usnout. Poslední týden jsem spala v průměru pět hodin denně, což všichni jistě víte, že je pro mě HROZNĚ málo. Byla jsem nervní, unavená, ráno jsem se klepala, prostě naprosto bez energie, radosti ze života, jenom jsem přežívala ze dne na den. Včera jsem začala tuhle depresivní situaci řešit, zašla jsem do Medical centra a měla jsem štěstí, neboť tam byla psycholožka. Tak jsme si fajn popovídaly, konečně jsem někomu vylila svůj problém...našly jsme několik řešení, které budeme zřejmě postupně aplikovat. První návrh byl, abych teď spala pár nocí v Medical centru, kde je klid a doženu spánkový deficit. Tak jsem tam strávila první noc a cítím se o moc líp. Budu spát asi ještě dneska a zítra a pak se pokusím vrátit do normálních kolejí. 

Jinak jsme teď taková víc senzitivní, takže mě určitě potěší pozdravy z rodné hroudy, tak neváhejte a piště, jak jen můžete.

Co mě čeká? Hromada práce - Laborka, Essay a bůhví, co ještě. Potom budeme péct s Kelli perník, taky budu chvíli zahradničit a v sobotu od pěti půjdu tančit lépe řečeno baletit. Příští týden mám jenom do čtvrtka, potom už tu bude dlouhý víkend a možná pojedu do Vídně, možná.

A nakonec roztomilé foto: Iva a Ivana

1 komentář:

Spongebiscuit řekl(a)...

Ahoj,..
doufam, ze uz se citis lip.. a asi to proste k tomuhle obdobi patri, ani ja ani Petr se ted nemame uplne ruzove bez mracku,.. :-) a pak to prejde a bude zas dobre :-)
Posilam spoustu pozdravu z Mostaru!!!
pa, K.