čtvrtek 13. listopadu 2008

Nové bydlení


Tak jsem se úspěšně přestěhovala z pokoje č.15 na pokoj č.6! Můj předchozí pokoj byl sice větší, ale i přesto je tento nový pohodlnější a komfortnější. Brzy dám fotky na rajče, ještě se chystám na velké dekorování pohlednicemi a fotkami. Jinak se vše vrátilo do vyjetých kolejí, chodím do školy, dělám úkoly, píšu testy atd. V neděli mě čeká cesta do Benátek, neb je tam soutěž v orientačním běhu, tak už se zase moc těším. Zítra asi vyrazíme s Kelli do Sistiany nakoupit pár drobností, ale pokud bude pršet - tak jako včera a dnes - tak to asi vzdám a budu se jen tak válet :-)

Už na mě čeká svačina a po ní test z italštiny, tak mi držte palce. Závěrem bych chtěla poděkovat za všechny e-maily, dopisy a pohledy, mám z nich vždy hroznou radost.

Nakonec bonus - nemocná Iva.

1 komentář:

mamaka řekl(a)...

Máš bezva útulný svůj koutek ve svém novém pokoji. Úplně to ve mne vyvolalo vzpomínku na píseň od Jitky Zelenkové o tom, jak je dobré mít někde svůj kout a takhle jsem si jej představovala.
Jseš v pohodě a to je zase můj "bezva kout" a taky jsem ráda, že se brzo uvidíme a musím rychle vygruntovat, aby ses DOMA cítila také tak dobře, jak ve svém novém….
mamaka