neděle 18. ledna 2009

Dobré zprávy



V pondělí jsem si koupila letenku domů - na 12.2. a 15.2. zpátky, jenže ve středu mi přišel e-mail, že moje rezervace byla zrušená, opravdu bych nikomu nepřála ten pocit... Začala jsem hned hledat nové řešení, jenže letenky od jiných společností by mě vyšly tak na 10 000Kč, což nepřipadlo v úvahu. Naštěstí se vše vyřešilo tím, že odjedu už ve středu večer autobusem se Student Agency a v Praze budu ve čtvrtek dopoledne. A zpátky zas v neděli letadlem. Veliké díky patří Viktorovi za to, že mi se vším oddaně pomohl. Za tu chvilku, co budu doma, mě čeká paní alergoložka doktorka a v sobotu ples, kterej si snad užiju ačkoliv není tak úplně můj. Doufám, že Vás většinu potkám na plese...
Na závěr výzva: prosím nechte mi tu nějaké komentáře, protože takhle se nemůžu ubránit pocitu, že to prostě nikdo nečte....díky :-)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahojky, neboj se, jak jsem Ti řekla na GJP, já je čtu a moooc ráda :). Vždy se těším na nové články. Drž se, Terka Jonáková

Anonymní řekl(a)...

Taky to všichni doma a v okolí čteme, jen mám problém zadat ten komentář. Stroj mne neposlouchá a stále nade mnou vítězí.
Ale neboj sledujeme každý tvůj krok a držíme ti palce.
mamaka

Anonymní řekl(a)...

Super, člověk zvítězil nad strojem mě se podařilo ti poslat předešlou informaci. Zjistila jsem,že jako anonym si nemusím pamatovat žádná hesla a přesto se ti to tam dostalo, jsem fakt dost dobrá, ale ne jako ty. Ty jsi prostě lepší. A tak je to správné.
P.S. Taky se vždy těším na tvoje nové články. Tak piš, piš ať mám co číst a uleju se z učení angličtiny.
Díky mamaka

Anonymní řekl(a)...

BAF! Tak tedy, taky čtu...a k tomu se pořád dívám na fotky. člověk si tě pak živjejc představí:-) A už se na Tebe moc těším...a věřim, že si tu sobotu 14. pořádně užijem-snad tě v autobuse moc nepolámou:-)
Měj se krásně, tvoje Jana

Anonymní řekl(a)...

ahoj :) veľmi ma tvoj blog zaujal, tiež by som rada študovala v Duine... idem teraz an príjmacie konanie, tak drž palce