pondělí 9. března 2009

Zase v Itálii




Tak jsem byla zase doma, v české kotlině, po většinu čase spíše v Babicích než na Mělníku, ale i tak to bylo fajn. Rodiče se se mnou zas potěšili, Viktor se potěšil :-P Kamarádky jsem viděla a měly jsme docela hezkej večer. Anně ze Španělska jsem ukázala Mělník, Kokořín, Housku, Pokličky...na plese jsem byla, vyhrála v tombole perníček....měla extrémně dobrá jídla od maminky, babičku jsme viděla, uklízela, myla nádobí, byla na Řípu, řídila auto, slavila Viktorovi narozeniny, pekla dort, čekala s tátou v metru na Viktora, kterej přijel tramvají...a měla se prostě dobře.
Open Gate byla zajímavá zkušenost, ale těch pár dní tam bohatě stačilo k tomu, abych si uvědomila, jaké mám štěstí, že jsem tady a ne tam... Potkala jsme tam pár zajímavých lidí a vytvořila nová přátelství...tímto zdravím Zuzku Leopoldovou :) Byla jsem tam po dlouhé době plavat, v posilovně, v Praze, kde jsem úplnou náhodou potkala Viktora, v Laterně Magice jsme byli na zajímavým divadle, na večeři v centru Prahy...v Kutné Hoře, kde mají mimochodem beza gympl a taky jsem tam vyhrála vědomostní soutěž :)
Teď jsme v Itálii, v Duinu a jsem taková nějaká zmatená a ztracená, ani teď nějak nevim, jetsli chci něco studovat...nějak mi chybí motivace, chapá že se nemůžu zbytek života válet doma, ale prostě se mi teď nechce VŮBEC nic dělat...a asi se mii trochu stejská. Uvidíme jak to dopadne. Tenhle týden by asi nemělo být nic extra, až na to, že mám docela dost práce a vzhledem k tomu, že s emi nechce nic dělat, tak úplně nevím, jak to dopadne. Ale v sobotu bych měla jet do Mantovy, takže světlý bod na mě v dáli čeká.
Jinak na rajčeti je hromada novejch fotek...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tady je taky takový světlý bod tvého života! Pročítám si tvé články a hned je to jako by jsi byla doma a vše nám vyprávěla. Tady je ještě trapná zima s větrem a deštěm, ale věřím, že Vy si užíváte již jarního sluníčka. To Vám závidíme. Máš pěkný slušivý červený kabátek, to tě nikdo nepřehlídne. Pozdravuj kamarády a těšíme se na tvoje nové články.
Zdravíme tě, mamaka